Programma

Vrijdag 14 juni 2019 11:45 – 17:00 uur
11:45 - 13:00 | Omkleden & ophalen startnummers & teamfoto
13:00 - 13:30 | Warming up & start (13:30 uur startschot)
13:30 - 17:00 | Estafetteloop & prijsuitreiking

11:45 – 13:00 uur  Omkleden & ophalen startnummers & teamfoto
Als teamcaptain ben je verantwoordelijk voor jouw team. Spreek op tijd af bij SAP Nederland B.V. en bepaal samen de startvolgorde in de estafetteloop. Meld jouw team aan bij de registratiebalie, waarna je een envelop ontvangt met alle relevante informatie (startnummer & estafettestokje voor de elektronische tijdwaarneming).


Let op! Je teamnaam kan op de dag zelf niet meer worden aangepast. We vragen je om ter plaatse de voornamen van de lopers op de betreffende startnummers te schrijven. Stift hiervoor zal aanwezig zijn! Nadat jullie zijn ingeschreven wordt er ook meteen een teamfoto gemaakt. Dus het is de bedoeling dat het hele team bij het registreren aanwezig is. Bij de registratie krijgen jullie verdere instructies waar de teamfoto genomen zal worden. Deel deze info dus ook met je teamgenoten!

Het estafettestokje dient na afloop ingeleverd te worden bij de organisatie zodat wij deze volgend jaar ook weer kunnen gebruiken.

13:00 – 13:30 uur  Warming up + start met onze gastvrouwen Betty & Bea 
Na een kort welkom geven we om 13:30 uur het startschot. De vijf kilometer run begint met een rondje om het SAP Nederland gebouw. Let op! Ga als loper niet naar het startvak indien je nog niet mag starten dit i.v.m. de tijdsregistratie. 

13:30 – 17:00 uur  Run Like Never Before
Tijdens de estafetteloop kun je jouw team(s) aanmoedigen voor een snelle tijd. Vanaf 14:30 uur zijn er hapjes. Naar verwachting zijn alle lopers rond 16.30 uur binnen en sluiten wij de middag af met een prijsuitreiking voor de snelste teams.

Deelnemersfaciliteiten
Als deelnemer ga je van start bij SAP Nederland B.V. en finish je op dezelfde locatie. Vanaf 11.30 uur is het SAP restaurant (1e etage) open. Hier kun je tegen betaling eventueel lunchen. Vanaf 12:00 uur kun je je in ons gebouw omkleden, van het toilet gebruik maken en je bagage in de kleedkamer wegzetten (niet bewaakt). Dit jaar zijn de omkleedruimtes ingericht op de 1e verdieping voor dames en heren – volg routing (douchen bij SAP is helaas niet mogelijk). Laat waardevolle spullen thuis!